Artikel om mig.

Rudersdal Avis 3. april, 2014

 I forbindelse med en elevudstilling på Rønnebærhus aktivitetscenter i Holte har Rudersdals Avis været så venlige at skrive følgende artikel om mig:

Elever udstiller i Rønnebærhus

Tegninger, malerier og croquis pryder i april væggene på Rønnebærhus i Holte

AF PETER MAILAND

Ni elever, der alle går til undervisning hos kunstner Lene Bang i Lyngby, udstiller i april deres billeder i Aktivitetscenteret Rønnebærhus. Værkerne er udført af eleverne, der tegner og maler i en hyggelig og munter atmosfære.

Lene Bang har altid selv tegnet og malet og har undervist i mange år, både i tegning, maling og i croquis. Lene Bang gør meget ud af at finde ind til den enkelte elevs tegne- og malertalent, og hun elsker at inspirere og give udfordringer.

Lene Bang lærer sine elever, at når de skal tegne, skal de betragte sig selv som rumvæsener det vil sige, de skal tegne, det de ser og ikke det de tror de ser. Det gælder om at finde de negative rum, hvilket der især lægges vægt på i croquis.

Eleverne lærer at tegne vellignende, male med pastelkridt, akryl, akvarel m.m., både blomster, landskaber og portrætter, på små og større lærreder. Billederne er hovedsagelig figurative. Se også hjemmesiden lenesgalleri.dk.

Udstillingen kan ses frem til 2. maj i aktivitetscenterets åbningstid hverdage fra 9 til 16.

Publiceret: 02. April 2014 15:00
 
FIK DU LÆST
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.08 | 12:15

Jeg kan kun tilslutte mig de andres udtalelser.Nu et par dage efter en uges kursus, er jeg gået i gang med at øve teknikkerne. Meget dygtig UFO lærer!

...
26.08 | 20:05

5 fantastiske undervisnings dage. God, professionel, inspirerende undervisning og teknikker. Skøn stemning & fællesskab. Taknemmelig for at være en del af det

...
03.08 | 16:24

Har netop afsluttet 5 fantastiske dage med Lenes meget kvalificerede og inspirerende undervisn. Jeg fik knækket koden og tør nu give mig i kast med at tegne ALT

...
29.07 | 23:14

Lene var sød og professionel. God oplevelse og flot resultat.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE