Tegneundervisning
Undervisning i tegning og maling
Du kan gå til tegning og maling hos mig på FOF i Lyngby. Undervisningen foregår i Atelieret på Lyngby Torv nr. 6 overfor Lyngby Rådhus, eller jeg kan arrangere et forløb for en gruppe eller private. 

Jeg starter gerne et undervisningsforløb med at tilbyde et intensivt tegnekursus, hvor du lærer at slippe de vante forestillinger og se på verden med nye øjne. Ved hjælp af forskellige enkle øvelser og teknikker vil du på meget kort tid kunne lave en virkelig vellignende tegning. Du bliver lidt træt i hovedet, men også glad og overrasket over dig selv, når du ser hvor langt du når på kurset. Dine tegninger bliver superflotte og vellignende. Det er ikke svært, det er ren og skær teknik. Snyd ikke dig selv for denne øjenåbner. Lær at tegne det du ser, du kan bruge det resten af dit liv. Vi tegner efter foto, genstande eller portræt/hel figur. Den første gang behøver du bare medbringe papir, blyant, viskelæder og en lang lineal.

Sideløbende arbejder vi med maleri, hvor vi afprøver forskellige materialer: pastelkridt som er rigtig gode at starte med, fordi de er nemme at tegne/male med. Når man lægger kridtet på siden kan man dække store flader og arbejde farven ind i papiret med fingrene. Man kan så tegne ovenpå, hvis man vil have skarpe konturer. Du kan prøve kridtene hos mig før du køber. 

Desuden underviser jeg i akvarel både med almindelige akvarelfarver og med akvarelblyanter, hvor man først tegner og siden opløser farven på papiret med en pensel. Dette er en forløber til rigtig akvarel og noget lettere at styre. Jeg viser også nogle af de mange muligheder der er, hvis man vil male acryl på lærred. Jeg giver råd om indkøb af materialer og hjælp til individuelt arbejde.


Kurserne er tilrettelagt så de kan følges af både begyndere og øvede.
Ærteblomster i pastelkridt
Kig ind på FOF´s hjemmeside www.kbh.fof.dk eller ring til FOF på 45960100. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Rosa M.B.H Jensen | Svar 17.11.2014 17:57

Hej,
Jeg er en pige på 11 der godt kunne tinge mig at lære at tegne
jeg ville bare spøger om det ville være muligt? eller om det er
helt udelukket, ?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.12 | 20:00

Hej jeg er interesseret i croquis tegninger. Hvad tager du for dine billeder?
Vh Linda
50699166

...
28.11 | 22:24

Det har været en stor øjenåbner for mig at deltage i ugekurset. En helt anderledes måde at lære på. Nu glæder jeg mig til at øve mig. Skriv mig på "rejselisten"

...
28.11 | 21:58

Tak for et dejligt kursus. Hvor har jeg lært meget. Hvis der er en plads på dit hold vil jeg gerne deltage. Jeg er også interesseret i en rejse.
Mette Winther

...
29.08 | 12:15

Jeg kan kun tilslutte mig de andres udtalelser.Nu et par dage efter en uges kursus, er jeg gået i gang med at øve teknikkerne. Meget dygtig UFO lærer!

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE