WORKSHOPS
Kunstnerisk tegne/male workshop/event for polterabender, firmaer og interessegrupper.

Har I LYST til en sjov og alligevel seriøs oplevelse i jeres gruppe, kan jeg tilbyde tegne/maleworkshop/inspirationsevent. Pris efter aftale.

Alle kan deltage og få noget ud af det, uanset forkundskaber også selvom du ikke har tegnet siden du var barn.

Workshoppen kan foregå i jeres lokaler: skole, firma eller private hjem. Jeg kommer ud til jer med materialer, og får jer hurtigt igang med de kreative udfoldelser. Til daglig underviser jeg på FOF i Lyngby, og jeg er vandt til at undervise børn og voksne fra 8 - 85 år. Jeg er uddannet på Billedskolen på Jagtvej, og har mange års erfaring som underviser/inspirator, og jeg kan på en humoristisk måde få sat gang i kreativiteten.

Jeg tilbyder følgende workshops:

1. Lær at tegne på 2 dage med rumskibsmetoden

Vi starter med en før-tegning. Jeg forklarer dig teknikken, den er ikke svær, men man skal koncentrere sig. Du bliver lidt træt i hovedet, men også glad, for du vil blive overrasket over dig selv når du ser, hvor langt, du er nået efter kurset. Dine tegninger vil være blevet superflotte og vellignende. Det er ikke svært - det er ren og skær teknik. Snyd ikke dig/jer selv for denne øjenåbner. Lær at tegne det du ser, du kan bruge det resten af dit liv. 

2. Portrættegning med blyant/pastel.

Her gennemgås ansigtets proportioner. Vi tegner hinanden eller en model med blyant, kul eller kridt, og pludselig ser du andre mennesker på en helt ny måde. Du opdager, hvor spændende det er at se på ansigter, og du får lyst til at tegne dem.

3. Tegning og maling med pastelkridt.

For jer som gerne vil igang med farverne, men ikke har så meget erfaring, er pastelkridt rigtig gode til at tegne/male med. Når man lægger pastelkridtet på siden kan man male store flader og blande farverne på papiret, hvor man arbejder det sammen med fingrene. Man kan så tegne ovenpå, hvis man vil have skarpe konturer. Man får hurtigt et rigtig godt resultat, og har et kunstværk med hjem. Vi bruger firkantede, hårde pasteller, de smitter ikke så meget af som de runde.

Pris efter aftale.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Lisa | Svar 19.06.2014 23:24

Hej

Hvad koster en seance med croquis i vores egne lokaler.. skal gives som en gave og event...
Venlig Hilsen Lisa

Henrik Andersen | Svar 10.01.2012 00:17

En rigtig fin, levende og inspirerende side. Har du brug for en herrermodel, lidt kraftig men i god form, årgang 1963, så er jeg frisk.Påklædt eller nøgen. Mvh.

Lene Bang 10.01.2012 11:43

Hej Henrik, Tak for rosen. Jeg har p.t. ikke nogen croquishold, men jeg vil foreslå dig at kontakte croquisværkstedet Ravage i Valby.
Med venlig hilsen
Lene

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.12 | 20:00

Hej jeg er interesseret i croquis tegninger. Hvad tager du for dine billeder?
Vh Linda
50699166

...
28.11 | 22:24

Det har været en stor øjenåbner for mig at deltage i ugekurset. En helt anderledes måde at lære på. Nu glæder jeg mig til at øve mig. Skriv mig på "rejselisten"

...
28.11 | 21:58

Tak for et dejligt kursus. Hvor har jeg lært meget. Hvis der er en plads på dit hold vil jeg gerne deltage. Jeg er også interesseret i en rejse.
Mette Winther

...
29.08 | 12:15

Jeg kan kun tilslutte mig de andres udtalelser.Nu et par dage efter en uges kursus, er jeg gået i gang med at øve teknikkerne. Meget dygtig UFO lærer!

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE